måndag 24 september 2012

Efter Säffle....

Träffen i Säffle var inte så välbesökt men det blev en bra, givande kväll med samtal om lokalproducerat i skolmaten via Peter Sjölin på Kooperativet Eldflugan. För maten i besöksnäringen och på restaurang stod Marianne Krönsjö och hennes nye kock på Krokstad Herrgård, Joakim.
Pelle Eriksson på Adelsnäs Kalkon blev representant för matföretagarna och Bengt Larsson från Hushållningssällskapet pratade om företagande i allmänhet.
Vi åkte hem i den mörka septemberkvällen - mycket inspirerade!
Till sist - jag åker gärna till Krokstad igen - vilken fantastisk miljö för mat, konferens och övernattning.
Samtal kring fikabordet på Krokstad.

Annars handlar livet i Skafferiet mest om mässan Smaka på Värmland just nu. På fredag startar vi med affärsmöten 11.00, mässan öppnas för besökare 15.00 och det är öppet till 18.00. På Terassen är det AfterMäss från 17.00. Lördag är mässan öppen 10-17. Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar